Gyümölcscentrifuga és Gyümölcsprés Vásárlási Tippek

Nézd meg ezt az 1 perces videót…gyümölcsprés vagy a hagyományos gyümölcscentrifuga?

Ezt az útmutatót azért állítottuk össze, hogy segítséget nyújtsunk számodra abban, hogy a legmegfelelőbb gyümölcscentrifugát kiválaszd.

Dönteni szeretnél, hogy melyik gyümölcsfacsarót válaszd? Hogyan állapítsd meg, hogy melyik számodra a legideálisabb gyümölcscentrifuga? Mi a különbség a gyümölcscentrifuga és a gyümölcsprés között? Van olyan gyümölcscentrifuga, amelyik jobb mint a többi? Mi most segítünk Neked…

melyiket-valasszamA fent említett kérdéseket naponta megkérdezik tőlünk és általában azt válaszoljuk, hogy “a legjobb gyümölcscentrifuga az, amelyiket éppen használsz…a lényeg, hogy használd!” Ugyanis már megtetted az első lépést annak érdekében, hogy egészségesebb életmódot folytass.

Az elmúlt évben számos gyümölcscentrifugát, zöldség-és gyümölcsprést próbáltunk ki és a megszerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani most Veled. Számtalan modell közül választhatsz és sokszor nehéz eldönteni, hogy melyik számodra a legmegfelelőbb.

Ha gyümölcscentrifugát keresel és még csak most ismerkedsz a gyümölcs és zöldséglevek világával, akkor a legjobb helyen vagy. Tisztában vagyunk azzal, hogy komoly döntés előtt állsz…de

“EZ LESZ ÉLETED EGYIK LEGJOBB BEFEKTETÉSE, AMIT AZ EGÉSZSÉGED ÉRDEKÉBEN TEHETSZ!”

Először is nézzük meg, hogy miért olyan nagyon fontosak szervezetünk számára a frissen facsart vagy préselt zöldség-és gyümölcslevek?

Miért kezdj el “facsarni” Te is?

Reméljük Te is tudatában vagy annak, hogy a nyersen fogyasztott zöldségek és gyümölcsök számos fontos tápanyagnak, így a szénhidrátoknak, vitaminoknak és ásványi anyagoknak gazdag forrásai. Ahhoz, hogy ezeket a szervezeted számára rendkívül hasznos tápanyagokat bejuttasd, a legegyszerűbb megoldás ha „kifacsarod” vagy „lepréseled” őket egy gyümölcscentrifugával vagy gyümölcspréssel.

Te tegnap vajon mennyi friss és nyers zöldséget és gyümölcsöt ettél?

A magyar táplálkozási szokások sajnos háttérbe szorítják a friss zöldségek és gyümölcsök fogyasztását. A szervezeted számára szükséges napi vitamin és ásványianyag szükséglet fedezéséhez annyi zöldséget és gyümölcsöt kellene elfogyasztanod, amennyit fizikálisan nehéz lenne megenned.

Ezért szerettük meg és váltunk rajongóivá a zöldség-és gyümölcsleveknek.

Segítségükkel a szervezetünket könnyedén, jól emészthető és 15 perc alatt felszívódó valódi “tápanyagbombához” juttathatjuk.

Nemcsak kiváló ízű leveket és zamatos italokat fogsz inni, hanem mindezek elkészítését örömmel fogod megtenni.

 

Miért igyál friss zöldség- és gyümölcsleveket?

A három fő ok, hogy miért illeszd be a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztását a mindennapi étrendedbe, az egészségesebb életstílus érdekében a következők:

step-1A frissen facsart levek = egy 15 percen belül felszívódó „tápanyagbombával”

Az évek múlásával sokunknak lassul és gyengül az emésztése, ami lecsökkenti a szervezet azon képességét, hogy befogadja a tápanyagokat a zöldségekből. A frissen facsart zöldség és gyümölcslevek közvetlenül a véráramba kerülnek és ez az ún.”15 perces tápanyagbomba” kifejezetten hasznos az egészségedre. Sajnos az üzletekben kapható gyümölcslevek gyakorlatilag nem is tápanyagok a pasztőrözés miatt.

step-2

A gyümölcscentrifugálás vagy préselés által étrended kibővül a gyümölcsök és zöldségek széles választékával

Sokan közülünk ugyanazt a zöldséget és gyümölcsöt eszik naponta, vagy ami még ennél is rosszabb hogy egyáltalán nem esznek rendszeresen. A gyümölcscentrifugálás segítségével még azoknak a zöldségeknek a fogyasztását is élvezni fogod, amelyeket előtte szinte alig vagy soha nem is ettél. Fantasztikus új ízek és élmények várnak majd Rád! A gyümölcspréselés a legtökéletesebb és legegyszerűbb módja a javasolt napi zöldség- és gyümölcsmennyiség elfogyasztásának.

 step-3A friss zöldség- és gyümölcslé fogyasztásának hihetetlen egészségügyi hasznai vannak.

Miután rendszeresen fogyasztasz majd frissen facsart zöldségleveket, lugosító hatásuknak köszönhetően azt fogod tapasztalni, hogy sokkal jobb lesz az energia szinted. Elősegítik az emésztésedet és a szellemi frissességedet, világosabbá teszik a bőrödet, a cellulit elleni küzdelemben is hasznos, és általános értelemben javul a közérzeted. Méregtelenítő- vagy fogyókúra részeként is bevetheted ezeket a csodálatosan egészséges és tiszta tápanyagokat.

TIPP: A GYÜMÖLCSÖK ÉS ZÖLDSÉGEK KIFACSARÁSUK UTÁN CSUPÁN 20 PERCIG ŐRZIK MEG ÉLETENERGIÁJUKAT. EZÉRT JOBB HA FRISSEN FACSART GYÜMÖLCS- ÉS ZÖLDSÉGLEVEKET FOGYASZTASZ MINTHA PALACKOZOTT VAGY DOBOZOS GYÜMÖLCSLEVET INNÁL.

TIPP: AMENNYIBEN TEHETED BIOGAZDÁLKODÁSBÓL SZÁRMAZÓ TERMÉKEKET VÁLASSZ ZÖLDSÉG- ÉS GYÜMÖLCSLEVEID ELKÉSZÍTÉSÉHEZ.

TIPP: HA SEMMIKÉPPEN NEM TUDOD MEGOLDANI AZT, HOGY NE FOGYASSZ VEGYSZEREKKEL KEZELT ZÖLDSÉGEKET ÉS GYÜMÖLCSÖKET, AKKOR ÖBLÍTSD LE AZOKAT ALMABOR-ECETES VÍZZEL, MIVEL EZ EGY CSODÁLATOS ÉS TERMÉSZETES VEGYSZER-ELTÁVOLÍTÓSZER.

A gyümölcsökben és zöldségekben lévő tápanyagok, vitaminok, ásványi sók nélkülözhetetlenek az egészséges emberi szervezet számára. A legújabb kutatási eredmények is bizonyítják, hogy fontos szerepet játszanak számos súlyos betegség (pl. szív-és érrendszeri betegségek, rák, Alzheimer kór) kialakulásának megelőzésében és a nemkívánatos öregedési folyamatok ellen.

Ezekről részletesebben külön írunk majd még a közeljövőben…de addig is térjünk vissza mai témánkhoz.

Gyümölcscentrifugák és Gyümölcsprések típusai

Miután felsoroltuk, hogy milyen csodálatos egészségügyi előnyei vannak a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztásának, most vizsgáljuk meg, hogy milyen típusú centrifuga vagy gyömölcsprés a legalkalmasabb Neked.

Sok fajta készülék szerezhető be minőség és ár vonatkozásában is. Egy olcsóbb, hagyományos gyümölcscentrifuga megfelelő lehet kezdőknek, ha más modellek megfizethetetlenek.

A gyümölcscentrifugák legújabb generációja az ún. hidegen sajtoló, vagy lassú préselés elvén működő gyümölcsprések. Ezek már kiváló minőségű gyümölcslevet biztosítanak kevés péppel, sok-sok lével. Ezek az újabb típusok már lehetővé teszik, hogy sokkal több finom lé-kivonat, azaz több gyümölcslé és zöldséglé keletkezzen.

hagyomanyos-gyumolcscentrifugaA hidegen sajtolás eredményeképpen nemcsak ízletesebb és tápanyagban gazdagabb levet kapunk, hanem hosszú távon még pénzt is megtakaríthatsz, hiszen ugyanakkora mennyiségű zöldség/gyümölcsből sokkal több levet préselhetsz ki. Ez biotermékek esetében még több megtakarítást jelent.

Hagyományos Gyümölcscentrifugák

A hagyományos gyümölcscentrifugák általánosan kaphatóak a boltokban és ezek a legolcsóbb típusok, melyeket megvásárolhatsz. Ezek a gépek úgy működnek, hogy a gyümölcsöt és a zöldséget egy nagy sebességgel forgó kés felaprítja majd a gyümölcsöt és a zöldséget egy szűrőn átpréseli. A centrifugális erő hatására válik el egymástól a pép és a lé.

 

ELŐNYEI

 • Gyors elkészítési idő
 • Olcsóbb
 • Könnyen használható
 • Zöldségek és gyümölcsök nagyobb darabokban belehelyezhetőek
 

HÁTRÁNYAI

 • Nem képesek a zöld levelesek, füvek, saláták és gyógynövények elkészítésére
 • Hozamuk kevesebb mennyiségű gyümölcslé vagy zöldséglé
 • A magas fordulatszámú lapátok hőtermelése miatt csökken a gyümölcslé minősége és a hő hatására kedvezőtlenül elpusztulnak a jó hatású enzimek
 • Kedvezőtlen a gyümölcslé elkülönítés és emiatt habosabbá válik a kifacsart eredmény
 • Sokszor sűrűbb levet kapunk nagyobb rost-darabkákkal ezért magasabb a pép mennyisége a gyümölcslében
 • Meglehetősen hangosak az őrlő és vágó műveletek miatt

Hidegen Sajtoló Gyümölcsprések

hurom_nagy_kepEzek a gépek a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, lassú, ún. hidegen sajtolási eljárással készítenek kiváló leveket. A hagyományos gyümölcscentrifugák durva és nagy sebességű centrifugális facsaróikhoz képest ezek hidegen sajtolással, alacsonyabb sebességgel dolgoznak, és óvatosan összenyomják a gyümölcsöt és zöldséget annak érdekében, hogy kipréseljék a bennük található összes levet.

Jóllehet, hogy ezek költségesebb termékek, de a lassúbb és alaposabb préselésnek köszönhetően akár 35%-kal több levet préselnek ki ugyanakkora mennyiségű alapanyagból. A levek több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaznak, gazdagabb ízvilággal karöltve. Ezáltal sokkal finomabb, selmyesebb állagú, frissen facsart leveket kapunk.

 

ELŐNYEI

 • Jól használhatóak zöld levelesekhez, füvekhez, salátákhoz és gyógynövényekhez
 • Magasabb a léhozamuk
 • Alacsonyabb sebességnél kevesebb hőt termelnek, így a gyümölcs és-zöldséglevek több tápanyagot és enzimet tartalmaznak
 • Minimális a gyümölcslé elkülönülés és habosodás
 • Képesek arra, hogy növényi tejeket (mogyoró-, mandula-, szója- és kókusztej), vajat, sorbetet, tésztát és fagylaltot is készítsenek
 • Bébiétel is készíthető velük
 • Préseléskor csendesek
 

HÁTRÁNYAI

 • Magasabb beszerzési ár
 • Hosszabb ideig tart az előkészítés, mert jobban fel kell darabolni a gyümölcsöket és zöldségeket, hogy beférjenek az adagolóba
 

Mire figyelj a vásárlás során?

Ezek a legfontosabb szempontok, amikre ügyelj mielőtt megvásárolod a számodra tökéletes gyümölcscentrifugát vagy gyümölcsprést:

 

7 FONTOS SZEMPONT VÁSÁRLÁS ELŐTT…

 1. könnyen facsarjon mindenfajta gyümölcsöt, zöldséget, különböző salátákat és füveket is
 2. jól facsarjon gyümölcsöket beleértve a lágyabb fajtákat is
 3. hidegen sajtolással dolgozzon, hogy kiváló tápanyagú és lédús leveket készítsen
 4. minél alacsonyabb fordulatszámon dolgozzon, hogy minimális legyen az oxidáció és tovább eltartható legyen a gyümölcs/zöldséglé
 5. képes legyen növényi tejeket is előállítani
 6. könnyen tisztítható legyen
 7. csendes legyen

Ezek alapján arra jutottunk, hogy a hidegen sajtoló eljárással működő, lassú gyümölcsprések a jelenleg kapható legkiválóbb típusú facsarók!

“RENDBEN, DE A HIDEGEN SAJTOLÓ GYÜMÖLCSPRÉSEK NEM DRÁGÁBBAK?”

Igen, ezek drágábbak! Az induló modellek általában kb. 90.000 Ft-tól már elérhetőek, ami valóban nem kis összeg.

Meglepő módon azonban pontosan ezeknek a segítségével tudsz majd hosszú távon rengeteget megspórolni. A hidegen sajtoló gyümölcsprések léhozama ugyanis átlagosan 35% -kal több levet eredményez a friss terményből. Már a használatbavételt követő első naptól kezdve tényleges megtakarítást érhetsz el. Nézd meg az alábbi videót ahol jól látható a különbség…

Hidegen sajtoló gyümölcsprés vagy a hagyományos gyümölcscentrifuga?

Nézzünk egy példát. Ha egy héten 10.000 Ft-ot költesz zöldségre és gyümölcsre és azokat „lepréseled”, egy hidegen sajtoló készülékkel 35%-kal több levet kapsz a hagyományos gyümölcscentrifugához képest. Tehát hetente 3.500 Ft-ot megspórolsz.

ÉVES MEGTAKARÍTÁS KALKULÁCIÓ

Ha mindezt éves szintre levetítjük, akkor 52 (hét) x 3.500 Ft-ot spórolsz egy év alatt. Azaz összesen 182.000 Ft-ot megtakarítasz. Tehát ennyivel kevesebb gyümölcsöt kell vásárolnod, hogy megkapd ugyanazt a lémennyiséget, amit egy hagyományos centrifuga adna.

gyumolcscentrifuga-vs-gyumolcspresEz azt jelenti, hogy többszörösen fogja visszahozni az árát a drágább gyümölcsprésed csupán azáltal, hogy sokkal több levet fogsz tudni kifacsarni a zöldségekből és gyümölcsökből!

Ez azért van, mert a hidegen sajtoló prések sokkal szárazabb péppé préselik a gyümölcsöket és zöldségeket, mint a hagyományos gyümölcscentrifugák. Ezáltal több és sokkal tápanyagdúsabb lé marad számodra elfogyasztásra és a lehető legkevesebb felesleg keletkezik.

Milyen lesz a gyümölcslevek és zöldséglevek tápanyagértéke?

(Különösen, ha sok pénzt költesz organikus zöldség és gyümölcsökre)

Úgy hisszük, hogy ez a legfontosabb szempont, amit érdemes megvizsgálnod amikor egy gyümölcsprést vagy gyümölcscentrifugát vásárolsz.

enzimekHa komolyan gondolsz az egészségedre, akkor az elsődleges szempont, hogy a legjobb minőségű, tápanyagban gazdag ételeket fogyaszd és ne köss semmiféle kompromisszumot.

A hidegen sajtoló gyümölcsprések alacsonyabb fordulatszámon dolgoznak (általában 40-80 fordulat/perc), miközben a hőtermelésük minimális. Így nem csupán egy kiváló ízű gyümölcslevet kapunk, kevesebb „habzással” de a lehető legtöbb tápanyaggal párosulva. Ez azt is jelenti, hogy a jótékony enzimek és tápanyagok megmaradnak. Ezért szeretjük mi is őket!

Lásd meg a különbséget!

Összehasonlítva a hagyományos, magas fordulatszámon működő gyümölcscentrifugákkal, melyek felmelegítik és elpusztítják a tápanyagokat a hidegen sajtoló prések alacsony hőfokon működnek, megtartva a gyümölcsök és zöldségek természetes zamatát és értékeit. Hogy mi az eredmény? Több lé, több vitamin, több érték.

Táplálkozási vizsgálatok kimutatták hogy a hidegen sajtoló facsaró kivonatában akár 42% -kal több a C-vitamin, akár 60% -kal több az A-vitamin és a hozama 35-50% -kal több gyümölcslevet eredményez*.

gyumolcspres-elonyei

* A teszteredmények a Michelson Laboratories Inc., Korean Food Research Institute (KRFI, Koreai Táplálkozást Kutató Intézet), és a belső laboroktól származnak.

“Meddig fogja a hidegen préselt gyümölcs- vagy zöldséglé a minőségét megőrizni?”

 

gyumolcspres-idoSok változó van, amely befolyásolhatja az eltarthatóságot (beleértve a juice típusát és tárolási módszereket is), így nem egyértelmű a válasz!

Javaslatunk az lenne, hogy miután elkészítetted a gyümölcslevet igyál a léből a lehető leghamarabb, hogy élvezhesd a maximális ízét és tápanyagait.

De ne aggódj a frissen készített hidegen sajtolt levet le is hűtheted! A gyümölcslevek eltarthatók 24-48 óráig és a zöldséglevek 12-24 óráig.

TIPP: MINDENKÉPPEN AZT JAVASOLJUK, HOGY HA TEHETED AKKOR MINDIG FRISSEN KÉSZÍTSD EL AZ ITALODAT, MERT ÍGY TUDOD A LEGTÖBB TÁPANYAGOT BEVINNI A SZERVEZETEDBE!

“Elfoglalt vagyok és szükségem van egy olyan facsaróra, amelyik megtisztítja önmagát! “

A legtöbb újabb generációs, függőleges elrendezésű, hidegen sajtoló facsaró modell rendelkezik már egy ún. innovatív öntisztító rendszerrel. Ezáltal könnyedén tudod a tartályt vízzel felönteni és átmosni. Így megakadályozhatod, hogy rászáradjon a szűrőre a rostanyag.

gyumolcscentrifuga-tisztitasNéhány modell rendelkezik külön tisztító kefével és állvánnyal, de mi azt tapasztaltuk, hogy könnyedén sima vízzel 3-5 perc alatt teljesen tisztára elöblíthető minden alkatrésze.

Ha naponta többször is használod, akkor két használat között csak töltsd fel egy kis vízzel a tartályt. Ezzel meg tudod spórolni a tisztítást hiszen csak átfuttatod a tartályon a vizet és már ki is tisztult. Ezután töltsd fel újra és hagyd vízzel megtöltve a következő használatig.

Számunkra nagyon hasznos a szárító állvány, amire az összes alkatrészt rá tudjuk helyezni és így helyet spórolunk a konyhában.

“Szeretnék préselni zöld leveleket, füveket és növényi tejeket készíteni turmixgép nélkül…”

 

A legtöbb újabb generációs, ún. függőleges hidegen sajtoló facsaró modellek tökéletesek, ha a gyümölcsökön kívül füveket, zöld leveleket, salátaféléket, káposztákat is szeretnél préselni. Ami nagyon hasznos, hogy ezek még arra is alkalmasak, hogy pl. mandulatejet, szójatejet, bébiételt vagy akár sorbet-et is készíthetsz velük.

 

Melyik gyümölcsprést ajánljuk?

Rengeteg csodálatos gyümölcscentrifuga és gyümölcsprés kapható az üzletekben. Amikor megkérdezik tőlünk, hogy milyen facsarót ajánljuk személyes használatra, mi azt javasoljuk, hogy válaszd a Hurom-ot, Kuvings-ot vagy a legújabb Byzoo gyártó gyümölcspréseit.

Miért ezeket ajánljuk?

Mi már elvégeztük a munka nehezét hiszen az elmúlt években számos centrifugát és gyümölcsprést kipróbáltunk és bátran ajánljuk a ezeket számodra is. Meglátod, sok-sok örömteli pillanatban lesz részed és zamatosabbnál-zamatosabb ízeket fogsz vele “varázsolni” Te is!

A legújabb Byzoo Zebra készülékkel sokkal egyszerűbbé válik az előkészítés, hiszen nem szükséges apróra feldarabolnod a gyümölcsöket és zöldségeket. A nagy adagolónyílásnak köszönhetően szinte gyerekjáték lesz a juice-készítés!

Filozófiánk központjában az egészség és a kényelem harmonikus összhangjának elhozatala áll. Segítünk az embereknek visszatérni egy egészségesebb, természetesebb élethez, ahol könnyebben hozzáférhetnek a vitaminokban dús tápanyagokhoz és élvezhetik a gyümölcsök ill. zöldségek természetesen gazdag zamatát.

A Byzoo Zebra egy új generációs facsaró, amely jelenleg a legalacsonyabb 38-as fordulatszámon működő lassú gyükölcsprés. Így még több vitamint és antioxidánst őriz meg, mint a gyümölcscentrifugák, a lassú és alapos ultém csigának a segítségével. Ez a hidegen sajtolási rendszer úgy állítja elő a levet, hogy közben nem súrolja vagy melegíti fel a nagy sebesség következtében az alapanyagokat, így megmaradnak a természetes ízek és színek. A Byzoo gyümölcsprésekkel több vitamin és akár 2-szer több lé kerül a poharunkba.

Mit mondanak mások a nálunk vásárolt gyümölcsprésekről?

“Ezek a gyümölcslevek szinte mindig tökéletesek! Hámozzunk meg egy citromot és a leve jobb, mint amit a citrom facsaróval készítettünk! Imádom, ahogy kiválóan feldolgozza a zöld leveleket anélkül, hogy egy csepp is kárba veszne és gyönyörűen néz ki egy üveg pohárban.” – Szendrey Bernadett, Pécs


„Volt már egy pár gyümölcscentrifuga az életemben, és azt mondhatom, teljesen őszintén, hogy ez a gyümölcsprés a kezemben a kedvencem. Csendes, gyors és nagyon finom gyümölcslevet készít. Ezt mindenkinek meg kellene kóstolnia. Bátran ajánlom mindenkinek.” – Erdélyi Dániel, Budapest


“Abszolút megéri a rá költött pénzt. Ideges voltam, hogy ennyit költök az első gyümölcsprésemre, de kiderült, hogy a legjobb választás volt.” – Kelemen Mónika, Szentendre


“Nagyon boldog vagyok, hogy nekem is Hurom gyümölcsprésem van. Számomra ez a legjobb a világon, mivel jobb mint a régi Philips gyümölcscentrifugám. Össze sem lehet hasonlítani. Könnyű tisztítani, szórakoztató és könnyen használható, és imádom, hogy sok levet kapok, ami nagyszerű. Gyorsan és hatékonyan készíthetek gyümölcsleveket, feldolgozhatok zöldségeket , mint a kelkáposztát és az angol zellert. Az egyik kedvencem, amikor uborkát, angol zellert, almát, répát és lime-ot préselek egyszerre! Ez a kedvenc receptem! Amit még nagyon szeretek, hogy be tudom állítani, hogy mennyire legyen pépes vagy lédús a gyümölcslé, amit inni szeretnék. A kis kart csak kinyitom vagy bezárom és kész. A lé általában kevés habot tartalmaz, de ez attól függ, milyen gyümölcsöt használok. Szeretem azt is, hogy garancia van rá.” – Pálffy Krisztina, Székesfehérvár

A gyümölcsprések által kinyert levek előnyei

 •  MAGASABB A LÉHOZAMA ÉS KEVESEBB A SZÁRAZANYAG MARADVÁNY

  Először lassan összenyomja az ultém csigának a segítségével a gyümölcsöt vagy zöldséget, majd utána a finom szűrőknek köszönhetően kipréseli a lehető legtöbb levet. Ezáltal több a gyümölcslé és sokkal szárazabb és kevesebb a rost-maradvány.

   
 •  NAGYON HALK MŰKÖDÉS KÖZBEN

  A hagyományos és igen hangos gyümölcscentrifugákhoz képest a lassú préselésnek és az alacsony fordulatszámnak köszönhetően a zaj minimálisra csökken.

   
 •  KÖNNYEN TISZTÁN TARTHATÓ RENDSZER ÉS ELTÖMŐDÉSMENTES

  Finom kis forgó gumi kefék találhatóak az edényben, amik tisztítják a felületet amíg a préselés folyik. Ez nem csak megakadályozza cellulóztól való eltömődést, hanem csökkenti a tisztítás idejét is. Egyszerűen töltsd fel vízzel a préselések között és finoman “folyasd” át a facsarón. Nap végén pedig 2-3 perc alatt teljesen el tudod öblíteni a teljes felszerelést.

   
 •  SOKOLDALÚ GYÜMÖLCSLÉ ÉS ZÖLDSÉGLÉ KÉSZÍTÉS

  Facsarj és préselj szinte bármit: gyümölcsöket, zöldségeket, zöld leveleseket, de akár búzafű és a dió is jól feldolgozható. Az oldalunkon található prémium modellekkel készíthetsz ízletes turmixokat, kevert italokat, bébiételeket és pépes püréket is. Sőt, akár házilag készítheted saját növényi tejedet pl. mandulatej stb.

   
 •  GYEREKBARÁT BIZTONSÁGOS MŰKÖDTETÉS

  Mivel nincs benne éles penge ezért teljesen biztonságos gyerekek számára is, akik nagyon is imádják használni!

   
 •  100% BPA MENTES

  Műanyaglágyító káros anyagtól mentes tartályokat használnak minden általunk kínált típusnál

   
 •  5-10 ÉV GARANCIA

  Modell-től függően akár 5-10 év garanciát biztosítunk a motorra, míg az alkatrészekre 2 év teljes körű garanciát adunk

Nézd meg a részletes leírásunkat a különleges gyümölcsprésekről és amennyiben nálunk vásárolsz, akkor ajándékba kapsz tőlünk néhány igazán izgalmas bónuszt!

Ha gyümölcsprésedet nálunk vásárolod meg, akkor megkapod ezeket a bónuszokat, hogy segítsünk az indulásban és kellően motivált maradj!

Nem kell órákat töltened online a keresgéléssel, hogy megtaláld a legjobb árat.

Mi már elvégeztük a munka nehezét hiszen az elmúlt évben számos centrifugát és gyümölcsprést kipróbáltunk és bátran ajánljuk a Hurom-ot számodra is. Meglátod, sok-sok örömteli pillanatban lesz részed és zamatosabbnál-zamatosabb ízeket fogsz vele “varázsolni” Te is!

Garantáljuk számodra a legalacsonyabb és a legjobb árat. Juice szakértő ügyfélszolgálati csapatunk segít Neked ha kérdésed van a préseléssel, a termékkel vagy bármi mással kapcsolatban.

+ Ingyenesen kiszállítjuk bárhová az ország egész területére 24-48 órán belül

+ Ajándék Juice Recept könyv benne fantasztikus receptekkel

Nézd meg most a többi videót és tudj meg mindent a készülékekről!

Reméljük, ez a gyümölcscentrifuga és gyümölcsprés vásárlási útmutató segített, hogy meghozd a lehető legjobb döntést, hogy milyen típusú facsarót vásárolj. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ezért ha bármilyen további kérdésed lenne, kérjük lépjél velünk kapcsolatba az alábbi email címünkön: info@dev.juicetippek.hu.

Reméljük, hogy hamarosan Téged is az egészséges juice-rajongó klubtagjaink között üdvözölhetünk!

UTÓIRAT: Kérjük, hogy amennyiben tetszett ez az információ akkor nyomj egy like-ot és oszd meg barátaiddal, hogy ők is megtudhassák milyen hasznos a gyümölcslevek és zöldséglevek fogyasztása!

Újdonság

 • No products in the cart.