Hús-, Gyümölcs- és Zöldségtisztító O3 Ózonizátor készülék
Hús-, Gyümölcs- és Zöldségtisztító O3 Ózonizátor készülék
Hús-, Gyümölcs- és Zöldségtisztító O3 Ózonizátor készülék
Hús-, Gyümölcs- és Zöldségtisztító O3 Ózonizátor készülék
Hús-, Gyümölcs- és Zöldségtisztító O3 Ózonizátor készülék
Hús-, Gyümölcs- és Zöldségtisztító O3 Ózonizátor készülék
Hús-, Gyümölcs- és Zöldségtisztító O3 Ózonizátor készülék

O3 Ózonizátor – Ózonos Légtisztító és Fertőtlenítő készülék

49 990 Ft 39 990 Ft

Kedvezmény: 10 000 Ft (20%)

Az ózon segítségével könnyedén megtisztíthatja otthonában az élelmiszereket a káros anyagoktól. Távolítsa el a húsok, gyümölcsök és zöldségek külsején megtelepedett vegyszereket, antibiotikum maradványokat.

14 napos pénzvisszafizetési garancia
Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett

Bemutatjuk a Vadonatúj Otthoni Hús-, Gyümölcs- és Zöldségtisztító O3 Ózonizátor készüléket

Manapság a szennyezett ételek jelentik a legnagyobb fenyegetést az ember egészségére.

– Biztos Ön abban, hogy azok a gyümölcsök és zöldségek amiket fogyaszt, nem tartalmaznak vegyszereket?

– Biztos Ön abban, hogy a hús, amit fogyaszt, az nem tartalmaz antibiotikumokat, illetve hormonokat?

– Biztos Ön abban, hogy a víz, amit fogyaszt, nem tartalmaz nehéz fémeket és más vegyszereket?

 

Így védje meg a családját a mindennapi káros dolgoktól, amelyek befolyásolják az egészségünket:

 

Az ózonizátor segítségével könnyedén megtisztíthatja otthonában az élelmiszereket a káros anyagoktól. Távolítsa el a gyümölcsök és zöldségek héján megtelepedett növényvédő szereket, antibiotikum maradványokat. A készülék segítségével nemcsak a zöldségeket tisztathatja meg, hanem akár otthonában is javíthatja a levegő állapotát, megtisztítja azt a mikrobáktól és baktériumoktól, megszünteti a kellemetlen szagokat, a zárt helyiségek levegőjét oxigénnel dúsítja.

Hogyan tisztítson zöldségeket és gyümölcsöket?

Miután a gépet tápegységre csatlakoztatta, tegye a gyümölcsöket és zöldségeket (5 kg a gép maximum kapacitása) egy üres tálba. A habkövet helyezze a tál aljába, majd töltse fel azt vízzel. 3-10 perc alatt a gép oxidálja a héj felületén megtapadt növényvédő szereket. Ez a módszer szükségtelenné teszi a gyümölcsök és zöldségek magas hőfokon történő kezelését, és közvetlenül megtisztítja azokat a káros anyagoktól. Így megőrízheti a gyümölcsökben és zöldségekben található fontos tápanyagokat és vitaminokat.

Hogyan tisztítson húst?

Miután a gépet a tápegységre csatlakoztatta, tegye a húst (5 kg a gép maximum kapacitása) egy tálba. A habkövet helyezze a tál aljába, majd töltse fel azt vízzel. 10-20 perc alatt hatékonyan lecsökkenti a húsban található baktériumok számát, és megnöveli a hús frissességét.

1 perc után

5-10 perc után

Mit tesz a káros anyagokkal az O3 Ózonizátor?

Az ózont (O3) erős hatóanyagként tartják számon. Oxidációs folyamatai révén, amelyek a sejtek membránját pusztítják, megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat és egyéb kártékony mikroorganizmusokat. Az ózonnal kezelt víz, élelmiszerek és eszközök teljes mértékben megszabadulnak a rájuk tapadt kártékony organizmusoktól.

“Az ózon baktériumölő hatása minden más fertőtlenítő szernél erősebb és eredményesebb.”

A készülék egyedülálló szerkezete és csúcstechnológiája kizárja az elekro-mágneses interferenciát, ezzel is biztosítva a készülék stabilitását és az ózon kibocsátásának optimális mértékét. Megfékezi a káros baktériumok elszaporodását, s így hatékonyan  eltávolítja a gyümölcsök és zöldségek héjára tapadt növényvédő szereket. Képes feloszlatni a hormonok maradványait a húsban és a különféle tengeri élelmiszerekben, elpusztítja a kártékony baktériumokat, fehérít, és megszünteti a makacs szennyeződéseket, frissen tartja az ételeket, tisztítja a vizet és segítségével gondoskodhat az irodai és otthoni tiszta levegő minőségéről is. Mindezt az egészségesebb élet érdekében! Hasznos és sokoldalú berendezése a modern háztartásoknak.

Tisztítsa Ön is az O3 Ozonizátorral otthonában a levegőt

A készülék segítségével nemcsak a zöldségeket tisztathatja meg, hanem akár otthonában is javíthatja a levegő állapotát, megtisztítja azt a mikrobáktól és baktériumoktól, megszünteti a kellemetlen szagokat, a zárt helyiségek levegőjét oxigénnel dúsítja.

5
0 %
0
4
0 %
0
3
0 %
0
2
0 %
0
1
0 %
0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„O3 Ózonizátor – Ózonos Légtisztító és Fertőtlenítő készülék” értékelése elsőként

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cikkszám: SHPY-O3OZONISATOR Márka Címke: ,